Program

Út 20. 6.

Zahrada v Klubovně

19:00
Událost na Facebooku
Divadelní spolek JACK 
 

Spolek JACK je spolek herců amatérů a divadelních nadšenců. Pod vedením herce a režiséra Jana Lepšíka již vytvořil tři inscenace, které všechny svébytně pracují s jedinečností neherců a také s výtvarně-hudební složkou divadla. Momentálně je v repertoáru tohoto spolku divadelní projekt Zahrada a představení Posvícení z Hudlicích.

Spolek momentálně připravuje autorské představení na motivy indiánských pohádek.

 

Svá představení realizuje Spolek na nejrůznějších místech, především projekt Zahrada je vhodný pro venkovní prostory, zahrady, ale i pro kamenné divadlo.
 
Projekt Zahrada
 

Představení Zahrada na motivy stejnojmenné pohádkové knihy Jiřího Trnky nabízí malému i velkému divákovi, aby svou vlastní optikou nahlédl prostor, jenž se před ním otevírá. Adaptace vznikla jako již čtvrtá inscenace amatérského divadelního spolku Jack pod vedením Honzy Lepšíka a Anety Fodorové.


Zahrada byla vytvořena přímo pro prostory řeporyjské zahrady Bubeč, kde byla v loňském roce též několikrát uvedena. Diváci už ji mohli vidět i v prostorách Nákladového nádraží Žižkov, kde se stala součástí programu pražské části festivalu Kavárny naživo, v Činoherním klubu v rámci projektu Činoherní klub uvádí.

Odkazy

https://divspoljack.wixsite.com/divspoljack