Program

Po 29. 10.

E Converso, NTS trio

19:30
Událost na Facebooku
E Converso

V kapele E Converso, jež vznikla v roce 2011, spojili síly čtyři talentovaní hudebníci nastupující generace. Saxofonista Michal Wróblewski formaci charakterizuje jako žánrově otevřenou a nevázaně improvizující. „Ve své hudbě pracujeme s improvizací na všechny možné způsoby. Propojujeme vlivy newyorské downtown scény, současného evropského jazzu a volné improvizace." 

E Converso pracuje s náladou, náhodou a emocemi tak, že její formálně plastické kompozice mohou zaznít a také zaznívají každý večer úplně jinak. Svou dynamickou a energickou hudbou s originálním pojetím a s lehkou dávkou humoru bojuje kapela proti hudebním konvencím. 

NTS trio
experimental jazz fusion
Každý z trojice je zkušeným hudebníkem a členem mnoha projektů a seskupení. Michal Nejtek je skladatel a klávesista (David KollerMichal Pavlíček, AGON Orchestra, Face Of The Bass, trio Malina-Liška-Nejtek, atd.), Petr Tichý má na starosti kontrabas a elektroniku (Ridina AhmedováBranAlvik, Vesna Caceres, Pavol Hammel, atd.) a Štěpán Smetáček bicí a elektroniku (Arakain, Druhá Tráva, Lenka DusilováJames HarriesWanastowi VjecyKrausberry, atd.).

Odkazy

http://bandzone.cz/nts
https://www.facebook.com/NTStrio/
http://www.ntstrio.com/
https://www.facebook.com/econverso/
https://soundcloud.com/EConverso