Program

So 22. 12.

Vít Hasl, Places, Minedate

19:30 | 150 Kč
Událost na Facebooku
Veselé noční hody, 

22.12. se na Vás jako již tradičně budeme těšit v dejvické Klubovně. Bude to pěkné, ano. Účinkovat budou pro nás (i pro Vás) v Klubovně poprvé předhraniční Places a za jezdeckým pultem nás následně potrápí neméně legendární stálice Minedate. Vít Hasl možná i nachystá překvapení (ale moc bych s tím nepočítal).

Na programu dále nebudou chybět rozličné přípitky na všemožné narozeniny, svátky, blížící se potomky a zejména narození Ježíše Krista.

Start: 20:00
Vstup: 150,-
Konec: hořký

[PLACES]
Tato ostravská pětice vznikla v roce 2010, postupně vypracovali svůj sound do indie-rockové současnosti, která nezapře ani vlivy post-rocku a shoegaze. Po třech EPs kapela přišla s debutovou deskou Distant Edges (X Production, 2016) a singlem Goodbye to Me (Traveller) (2017) pod produkcí Tomáše Neuwertha. Zasněné atmosférické krajiny zdobené naléhavým vokálem Evy Konečné nám připomínají britské kapely spojené s labelem 4AD. Mají za sebou vystupování na největších českých festivalech (Colours of Ostrava, Metronome, Rock for People, United Islands), předskakování britským Wolf Alice a koncerty nejen v ČR, ale také v Rakousku a Maďarsku.

[VÍT HASL]
Notoricky neznámá maďarská trojice mužů spolu s Kryštofem Kočím vznikla již před léty. Lze ji zařadit mezi hudební skupiny. Žánrově se jedná nejspíše o slepenec rockové, funkové a elektronické hudby. Nikdy nic nedokázali, nevydali žádný singl, EP, natož pak desku. Většina členů kapely ještě donedávna bydlelo se svými, popř. cizími rodiči. V posledních letech hrají téměř výlučně na Povaleči nebo v Klubovně. Nikdy nehráli v zahraničí ani v Polsku. 

[MINEDATE]
Když dropnou v půl třetí ráno Low od Flo-ridy, radši si hlídej svojí holku, zmrde.

Odkazy

https://vithaslband.bandcamp.com/releases
https://bandzone.cz/theplaces