Program

So 11. 5.

Overland Inn, The Envlps, Palindromes

19:30
Událost na Facebooku
Palindromes zpátky v Klubovně! V sobotu 11. května tam bude mít Xavier svůj už 10. sólový koncert. Vystoupí se svým looperem, elektrickou kytarou a spoustou efektů a tak se už můžete opět těšit na další skladby Palindromes v novém, experimentálně-elektronickém hávu. Přijďte si užít poslední Xavierův sólový koncert v této sezóně!

V rámci večera vystoupí také dvě skvělé kapely. První z nich bude francouzské elektronické duo Overland Inn, jejíž první album “Long Way Home” vzniklo v Portugalsku, následující “Technicolor” v Británii a poslední “Between a Dog a Wolf” v České republice, kde se členové kapely nakonec usadili. Během svých vystoupení se kapela doprovází analogovými synths a různými retro futuristickými nástroji vypůjčenými z trip-hopové scény 90. let, dark wave 80. let nebo hip-hopu od 70. let.

Druhým hostem bude další pražská dvoučlenná elektronická kapela The Envlps. Její kombinace živých nástrojů a elektroniky zajímavě balancuje na hranách darkwave, postrock, synthpopu. Písničku "Envelopes" z debutového EP "Cloud" jste mohli slyšet například na radiu Wave. Jestli máte rádi Purity Ring, Grimes nebo Soft Cell, určitě si užijete i The Envlps.

http://bit.ly/OverlandInn
http://bit.ly/TheEnvlps
http://bit.ly/Palindromes