Program

Čt 22. 8.

Limping Unicorn

20:00
Událost na Facebooku
Junykorni opět v Praze!

Zatančíme představení s názvem P.A.X./ Guerilla na věčně aktuální téma války a jejího dopadu na jednotlivce, ať už vojáka nebo civilistu.

The Limping Unicorn Dance Collective
Jsme čerstvě vzniklá taneční skupina složená z kamarádů, které spojuje touha sdílet lásku k tanci s ostatními lidmi, a to nejen v půl čtvrté ráno na parketě v klubu.
Většina z nás jsou nadšení studenti různých vysokoškolských oborů, ale najdou se mezi námi i tací, kteří už mají trvalé zaměstnání a dokonce platí daně! Bylo proto velice obtížné vybrat pro nás všechny nějaké jméno. Vždyť co asi mohou mít společného právník, programátor, medik, archeolog, kadeřník a odborník na korporátní marketing?
Přitom je to jasné! Ve své různosti jsme našli to, co je nám všem společné - každý z nás je hrdý individuální Jednorožec s duhovou hřívou a lesklým rohem.
Ale nenechte se zmást, netančíme labutě, neděláme zrovna sexy choreografie, jsme jiní, divní, někdy děsiví, někdy komičtí, někdy všechno dohromady... Jsme anarchistic punk dance collective - Limpink Junykorn. Seznamte se s námi v Klubovně v pražských Dejvicích

Odkazy

https://www.facebook.com/limpingunicorndc/