Program

So 11. 1.

Palindromes, Vanda, V kruhu

19:30
Událost na Facebooku
Palindromes zpátky v Klubovně! V sobotu 11. ledna se Xavier vrátí do svého nejoblíbenějšího dejvického klubu, aby zde zahrál svůj tradiční lednový koncert u příležitosti svých narozenin. Opět vystoupí se svým looperem, elektrickou kytarou a spoustou efektů a tak se můžete už nyní těšit na další skladby Palindromes v experimentálně-elektronickém hávu. Přijďte si užít první Xavierův sólový koncert v novém roce!

Hlavním hostem večera bude skvělá táborská kapela VANDA, která se hlásí k postpunku, zejména k jeho subžánrům, a dále k shoegaze, neopsychedelii, dream popu a ghotic rocku, s nimiž je spojuje záliba ve vrstvení zvuků a v potemnělých náladách. Kapela vznikla na podzim 2015 a se živým hraním začala o dva roky později. V roce 2018 nahrála za spolupráce s Michalem Steinzem (Woodland studio) a Amákem (Golden HIVE) své první EP. Nyní kapela připravuje materiál pro své první album.

Dále během večera vystoupí také pražská indie-rocková kapela V kruhu, se kterou Palindromes vystupovali již mnohokrát, naposledy v červnu u příležitosti vydání prvního singlu své desky. Určitě to zase bude příjemný a hudebně sladěný večer, tak si ho nenechte ujít!

Odkazy

https://bandzone.cz/palindromes