Program

Po 24. 5.

Jeden svět venku: Moje tělo

20:30 | 90 Kč | PŘEDPRODEJ VSTUPENEK
Událost na Facebooku
FESTIVAL JEDEN SVĚT MÍŘÍ DO LETNÍHO KINA V KLUBOVNĚ.
Ve dnech 20. - 28. května nás čeká každý den jeden dokumentární film, začátek od 20:30 / setmění.

VSTUPENKY POUZE ONLINE NA GOOUT.
V případě zrušení projekce z důvodu nepřízně počasí obdrží kupující e-mailem voucher do platformy https://www.jedensvetonline.cz/ jako kompenzaci za vstupenku.

MOJE TĚLO
Režie: Francesco Cannavà
Itálie. 2020 | 85 min. Jazyk: Italsky. Titulky: České.
 
Česká premiéra.
Po filmu následuje debata:
-Petra Hamerníková, zakladatelka organizace FREYA
-Lucie Šídová, zakladatelka organizace FREYA
-Vlada Augstenová

O FILMU:
Intimita jako způsob učení. Tělesné postižení Claudii komplikuje společenský i sexuální život. Pod vedením sexuálního asistenta začíná svobodomyslně objevovat cestu ke svému tělu.
Claudii je dvacet, narodila se s rozštěpem páteře a ještě nikdy neměla sex. Jedním z mála rozptýlení ze všedních dní jsou pro ni hodiny v plaveckém bazénu, na které ji vozí její pečující matka. Do života dívky vstupuje Marco, který léta pracuje s lidmi s postižením a právě dokončil kurz sexuální asistence – v Itálii vůbec první svého druhu. Přestože Claudia od pasu dolů skoro nic necítí, vrhá se s Markem do série intimních setkání ve snaze poznat své tělo, zažít sexuální rozkoš, uvědomit si své touhy a potřeby. Dokáže ale v Markovi nevidět víc než jen pouhého průvodce taji autoerotiky?

COVID INFO:
Veškeré akce samozřejmě proběhnou za přísného dodržování veškerých vládních a hygienických nařízení. Projekcí se bude možné zúčastnit pouze s potvrzeným negativním PCR či antigenním testem (nemůžeme uznávat samotesty ani čestná prohlášení) nebo potvrzením o prodělání nemoci covid-19 v posledních 3 měsících, nebo potvrzením o očkování.

Odkazy

https://www.jedensvet.cz/2021/filmy-a-z/43750-moje-telo
https://www.csfd.cz/film/940960-moje-telo/
https://goout.net/cs/listky/moje-telo/geji