Program

So 21. 5.

RIMOJEKI (ISR), FERTILIZER

19:30
Událost na Facebooku
• RIMOJEKI • obří reptiliáni z planety Niburu. Na undergroundové scéně v Tel Avivu se vynořili v roce 2012, v roce 2019 se přestěhovali do Berlína a okamžitě začali projíždět Evropu jako hudební duo. Ale Rimoch a Jeki jsou mnohem víc než jen hudební duo; RimoJeki je úžasně zábavný a inovativní psychedelický zážitek, který zahrnuje vizionářskou hudbu, průkopnické videoarty a outfity z jiného světa.
Jejich hudba je mixem těžkých tanečních beatů, pronikavých chytlavých basových linek, stonerových kytarových riffů, synth wave hluku, vesmírného thereminu a vokálů, které se pohybují mezi post-punkem a nebesky éterickými melodiemi. Inscenace Rimojeki je divokou živou tapisérií mimozemšťanů, barev, psychedelie, mytologie, vědy, budoucnosti, lásky a temnoty, s podtržením zlomyslného humoru.
Jejich poutavá a energická představení doprovázená vlastním videoartem přitahují publikum a nevyhnutelně vytvářejí taneční party na každém představení.
 
• FERTILIZER • je retrofuturistická kombinace četných forem rockové hudby a hardware syntezátorů. Stojí jednou nohou v osmdesátých letech, zatímco druhá vykračuje do vzdálené budoucnosti. Toto zdánlivě nesourodé uskupení celkem úspěšně hnojí hlavy nepoučitelných zvědavců.