Program

Út 6. 12.

Kolektivní halucinace, Kluk z holdingu, David Pomahač

19:30
Událost na Facebooku
KOLEKTIVNÍ HALUCINACE - dvě duše, jedno tělo, dva přátelé, hudebníci. Loni vyšlo třetí album Reality o labyrintu současnosti, ve kterém existují jen uzavřené bubliny oddělené vysokou zdí neporozumění. Písně o tom, že nám schází cosi, o co bychom se mohli podělit s ostatními. Akustické se proplétá s elektronickým a nad tím vším se klenou skvělé české texty. Pořad ČT ArtZóna o albu, hned 2 skladby v první desítce výroční Velké sedmy Rádia 1.
 
KLUK Z HOLDINGU
Urban (indie) folkový projekt Jana Polanského. Syrové texty plné poezie života + akustická kytara. Vystupuje v poslední době v duu s bubeníkem Davide Slezákem (Yamabushi, Bambulkyně dobrodružstvá, ex Nicota).
 
DAVID POMAHAČ
Zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista David Pomahač je zakladatel známého urban folkového dua Kieslowski. Zanechal stopu v kapelách Bez peří, Houpací koně, hrál v doprovodné kapele Xaviera Baumaxy. Počátkem roku 2020 vystoupil ze stínu Kieslowski a vydal se s albem Do tmy je daleko, produkovaného Tomášem Havlenem (Post-hudba, Zvíře jménem podzim, Spomenik, aj.), na sólovou dráhu.

V dubnu 2022 vydal Pomahač u vydavatelství Minority Records své druhé sólové album s názvem Neviditelný. 

Odkazy

http://kolhal.cz/
http://www.facebook.com/klukzholdingu/
https://www.davidpomahac.cz/