Program

So 13. 5.

Simulacrum

Událost na Facebooku
START: 20:00

// Sonic Visions //
 
[UK BASS, DUBSTEP, INSTRUMENTAL HIP HOP, DNB, GLITCH, TECHNO, GRIME, TRAP, BEATS, BREAKS, DEEP & EXPERIMENTAL, LOFI, RAVE, NEURO, PSYTRANCE & MORE]
 
Sedmý večer ze série Simulacrum nabídne nabitý program ve formě stejnojmenné AV SHOW, kterou podpoří talentovaní djs a producenti z celého spektra alternativní taneční hudby.
 
Malcuth & Vooku Present Simulacrum AV [Live]
Simulacrum AV je projekt na pomezí živé elektronické hudby a dj setu, jehož cílem je propojit zvukovou a vizuální část v rovnocenný celek. Čeká vás koncert, který překračuje hranice konveční AV show, mísí hudební žánry a vytváří nový neotřelý koncept.
//Enter the Simulation and dance the night away. Or maybe, just maybe... you never even left it in the first place. Who are you again?//
 
Sound - Malcuth
(Sinful Maze, Open Outlets, ZNK)
Pražský producent a beatmaker, jehož produkce balancuje na hraně taneční elektronické hudby a filmového soundtracku. Sound design, atmosféra a hutné lámané i rovné groovy, které protínájí celé spektrum tempa Elektroniky a Bass Music.
linktr.ee/malcuth
 
Vision - Vooku
Vooku je audiovizuální umělec a programátor. Vizuální stránka show Simulacrum AV stojí na custom softwaru jeho vlastní tvorby. Díky tomu jde o unikátní, perfektně synchronizovanou, ale zároveň volně organickou koláž obrazových smyček.
https://www.facebook.com/666vooku/
Spolupráce projektů volně vycházející z rámce intermediálních studií ČVUT a AMU.
 
--------------------------------------------------------------------
 
SPECIAL GUESTS:
 
VKTRD (SK)
(Ajlavzmjuzik, Subtearz)
Slovenský dj, producent a turntablista, člen dubstepové crew Sub:tearz a koncertní dj pro FVCK KVLT přijede do Prahy představit svou eklektickou taneční selekci lámaných beatů.
https://soundcloud.com/vktrd
https://www.instagram.com/vktrd/
 
Agáta
(SNDnB)
Česká djka, promotérka a zakladatelka Spojuje nás DnB. Nejprve její večery a komunita útvářely zásadní část Pražské klubové scény, dnes se jí i aktivně účastní pod pseudonymem Agáta. Očekávejte širokou selekci z celého spektra Drum and Bass.
 
Öwlie (Sinful Maze)
Pražský producent, dj, člen kolektivu Sinful Maze, jehož hudba se objevila i na prestižním kanálu Inspector Dubplate přinese na taneční parket neotřelý výběr současného cutting-edge dnb a nových dubplates.
https://soundcloud.com/owlieproject
https://www.facebook.com/KrysOwlie/
 
SUPPORT:
 
Facutum
(Sinful Maze, Open Outlets)
Pražský projekt Facutum se zaměřuje na striktní hip-hopový vibe s náloží hutné až filmové atmosféry. Gramofony a scratche, oldschool bass a klasický beat dostávájí pořádný futuristický face-lift.
https://linktr.ee/Facutum
Neurolab
(Urban Scalp)
Pražské uskupení Neurolab si libuje v těch nejhlubších zákoutích lámané elektronické hudby. Striktně držená deepová atmosféra jejich laboratoře vás nenechá v klidu vydechnout.
https://www.facebook.com/Neurolabmusic/
https://neurolab.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/neurolabmusic
Urbik
Urbik jako neotřelá tvář vstupující do české alternativní klubové scény vytírá posluchačům sluch svým originálním zvukem složeným z halftime/modern jungle/experimental subžánrů. V současné době zahajuje sérii akcí "Dark Atmo Breaks" se zahraničními 170 bpm hosty.
https://soundcloud.com/urbik3
 
Urban Scalp
Sinful Maze
 
Předprodej v sítí Goout: 150,-
Na místě 200,-