Program

Po 25. 9.

PANZERBALLETT (DE) feat. Virgil Donati (AU)

20:00 | 555 Kč | PŘEDPRODEJ VSTUPENEK
Událost na Facebooku
Po roce Prahu opět navštíví nekompromisní německá jazzmetalová kapela Panzerballett. Za bicí soupravu usedne jeden z technicky nejpokročilejších světový hráčů Virgil Donati (Planet X, Steve Vai, Allan Holdsworth a další) a post kytaristy zastane virtuozní Rafael Trujillo (Obscura, Obsidious).

Panzerballett je kombinace „latino-jazzu a grindcore, hard-bopu s death-metalem, nebo disco-funku s hardcore,“ jak praví frontman a skladatel Jan Zehrfeld. Jejich hudbu definuje jazzové vzdělání všech členů, záliba v kapelách jako Meshuggah, Frank Zappa nebo Animals As Leaders a zároveň dokonalé ovládnutí nástrojů a intenzivní využívání velmi pokročilých rytmických postupů.

Kapela kombinuje netradiční aranže rockových, popových a jazzových standardů jako jsou Take Five, Smoke on the Water, Time of my life nebo znělka The Simpsons a vlastní autorskou tvorbu. Existuje od roku 2004, na kontě má sedm alb a spolupráci se jmény jako Gergo Borlai, Mattias Eklundh (Freak Kitchen), Jen Majura (Evanescence), Marco Minnemann (Steven Wilson, The Aristocrats) a dalšími.

LIVE: 
https://www.youtube.com/watch?v=wbAgP5y1bOw

Vstupenky v předprodeji na goout.net:
Prvních 20 lístků za 444,- Kč
Standardní vstupné 555,-
Last minute: 666,-
 
 
 
 
 
 
 
 

Odkazy

http://panzerballett.de/
https://virgildonati.com/
https://open.spotify.com/artist/6NO4yN3PJL0PeMBPgdBWGq?si=1d2H7AJiQdaTXnoZe59FXg