Program

Čt 10. 10.

Incirrina, Body of Pain, Motherfucifer

19:00 | 350 Kč | PŘEDPRODEJ VSTUPENEK
Událost na Facebooku
Incirrina je darkwave synth duo z Athén, které v roce 2017 založili George Katsanos a Irini Tiniakou. Jejich první LP 8.15 vyšlo v roce 2019 u Geheimnis Records. V roce 2020 vydali digitální maxi singl Utter. V roce 2021 byl u Smash Records vydán split maxi singl Devastations/R.Daneel spolu s The Man & His Failures. Jejich druhé LP Lip Led Scream vyšlo v roce 2022 u Cold Transmission. V roce 2024 složili hudbu k divadelní hře Alligators od Andrewa Keatleyho, kterou režíroval Giannis Laspias v divadle Gloria v Athénách.

Tereza Ovčačíková a Jan Vytiska společně představují nejen nejčerněji oděnou hudebnickou dvojici v Praze, ale i kapelu Body of Pain. Jejich temné elektronické tracky s apatickým vokálem nejlépe vynikají v zatemnělých klubech. Jejich debutové album We No Longer Exist Anymore vyšlo v květnu 2021. Druhé album Revenge vyšlo v roce 2023.

Motherfucifer je české anarcho-folkové duo. Jejich hudební minulost má kořeny v hlučnosti punkové skupiny Die Puppen Augen, nyní se Alžběta Jechová a Jakub Krajíc oddali průzkumu území, kde cestu udává klidná soustředěnost a ztišení. Písničky, které jako Motherfucifer hrají, jsou tvořeny akustickou kytaru a zpěvem.

Odkazy

https://bodyofpain.bandcamp.com/album/revenge
https://motherfucifer.bandcamp.com/