Program

28. 6.

Urban Fungus, Stepní běžec

Událost na Facebooku
Na divokém západě Prahy se v létě odehraje souboj kojotů. Doražte do Dejvické Klubovny si s náma zavýt: představí se sluncem nasáklý psychedelický rock v podobě Urban Fungus, a post-western z čtyřkové knajpy v podobě Stepního Běžce. Své podkovy můžete roztančit při afterparty s DJem.

▓ ▓ ▓ URBAN FUNGUS
// sun-soaked psychrock
Urban Fungus představí svůj sluncem nasáklý psychedelický rock v sestavě s Ondrou Lahodou (Island Mint) na bících a Danielem Novotným (Madhouse Express) na base.
Urban Fungus is the sun-infused psychedelic songwriting output of Petr Danda. Composed under starry desert nights, on the shores of endless oceans and during trips though acid mountains, the songs are channeled through fuzzy clouds full of reverb & delays and carried by Daniel Novotný (Madhouse Express) on bass and Ondra Lahoda (Island Mint) on drums.
░ ░ ░ STEPNÍ BĚŽEC
// post western
Kapela z Prahy hrající nejasné žánrové zařazení čerpající z šedesátkových vln a westernových rytmů. Jejich hraní je jako krása čtyřkových hospod, protože dokáže být útěchou v městském ruchu a zároveň divoké jak zvraty po páté kořalce.