Program

So 29. 6.

Mlhovina, Satanova malá raketka

19:30
Událost na Facebooku
Mlhovina

Cejtíš to už na chodbě. Pak otevřeš dveře zkušebny a vůně trávy pohltí tvoje čichový receptory. Snažíš se něco vidět skrz ten hustej dým, ale zatim jen slyšíš, jak někdo hraje Wanastowky.
"Počkat, počkat" řikáš si "tohle přece neni Kodym, ale nějakej týpeček s dvanáctistrunkou. A na Wanastowky je to nějaký moc psychedelický. Teď něco hlásí mezi songama...že mlhovina je místo, kde se rodí hvězdy? Haha, ten má dost. Ale ty jeho český texty jsou libový, takový ze života. Ty jo, už jsem taky pěkně zčouzenej" uvědomíš si a zaplouváš do pohodlnýho gauče v rohu.
V mlze rozeznáváš celkem pět obrysů. Druhej zpěvák si chrastí na tamburínu, za nim sólovej kytarista surfuje na pohodový vlně. Basák se snaží schovat, ale moc mu to nejde. Zaposloucháš se do těch krásně dunivejch tónů a musíš uznale pokejvat hlavou "hmm, pěkný, a ten zhulenej buddha za bicíma to drží jako pán, ale měli by si tu hoši vyvětrat" napadne tě a hned na to se rozkašleš. "To je teda síla, odsud už se asi nezvednu". Nejdřív tě ta myšlenka trochu vyděsí, ale pak se znovu zaposloucháš do hudby a po tváři se ti rozlije širokej úsměv "proč se vlastně zvedat, že jo, je tu dobrej vajb" 
Kapela letos v březnu nahrála svoje první EP s názvem "Námel", které pokřtí v Klubovně.
Doraž si s námi užít tenhle zásadní moment.

Satanova malá raketka

Jsme malá, technologicko - satanistická sekta složená ze tří introvertních jedinců, kteří se za pomoci nerdcore hudby a vlastního komunikačního robota Světlany, pokouší o rozšíření řad svých následovníků. Zní to divně? To je dobře!
A ptáš se co je to k sakru nerdcore? Něco mezi SlipKnoT a Hankou Zagorovou. HA! Zkrátka bereme věci s nadhledem, a proto sarkasmem a ironií nešetříme. Hledej a najdeš nás. Až přijde čas, Světlana ti to vysvětlí!