Program

Čt 31. 10.

Středobod, Nixies, The Interlude

19:00 | 200 Kč
Slibná party studentských alternativních kapel Středobod, nixies a The Interlude. Přijďte včas, začneme zostra a končit budeme, až nás vyhodí. A to nebude dlouho trvat.
 
Středobod
Čtyři kluci z Prahy svedení každý z jiného směru do jedné kapely, kde našli  Středobod svých hudebních vkusů. Jejich hudební kořeny se roztahují od blues, přes funk, po hard rock.
 
nixies
Do Čech spadlí muzikanští ufoni na kulturní potulce večerní Prahou. Nixies v průběhu podzimu 2024 vydají postupně 4 singly z chystaného alba. Energické živé vystoupení charakterizuje multiinstrumentální nasazení Matyho (kytary, klávesy, saxofon, flétna, zpěv), našlapená rytmika Daniela (bicí) a basové brumlání stálého hosta kapely Václava (basa). Koncertní set je postavený na vlastních autorských skladbách.
Indie post-all music fusion.
 
The Interlude
Jedna z nejostřejších dívčích formací ve střední Evropě. Punk-rocková dravost, chytlavé riffy a generační muzikantská výpověď nenechávají nikoho na pochybách, že kde hrají The Interlude, tam má smysl zajít. Autorskou tvorbu tohoto tria můžete poslechnout i na streamovacích platformách, ale opravdový zážitek poskytne především živé vystoupení této kapely.

Odkazy

https://www.facebook.com/nixies.monster
https://www.instagram.com/nixiesmusic
https://www.facebook.com/the.interlude.girlband